Gerard du Buf

Magisch Spreker, Goochelaar, Online Energizers

Site: MagischSpreker.nl & OnlineEnergizers.com & Goochelaars.info
Telefoon: 06 – 5518 2487
Verjaardag: 16-02-1964
E-mail: gerard@goochelaars.info
Social Media: linked in

Gerard over Magic Care

Verwondering en Bewondering Voor Elkaar

Ook ooit kind geweest?
Ik weet het nog wel, dat ik opkeek tegen grote mensen en dat zelf een groot mens worden helemaal niet in mijn gedachten was.
Ik weet het nog wel, dat ik eens ziek was en dat je dan helemaal niet meer bezig bent met vriendjes en spelen en gewoon lekker kind zijn. Dat je dan alleen maar ziek kan zijn en helemaal niet meer weet dat er ook leuke tijden zijn, en dat je ook kan lachen en je verbazen en …

Nou ben ik een groot mens en nou ben ik soms bijna vergeten hoe het was om kind te zijn, hoe het was om ziek te zijn, hoe het was om te wensen dat …

Nou ben ik dagelijks bezig om een groot mens te zijn, geld te verdienen, dingen te regelen, allerlei verplichtingen na te komen, …
En bijna vergeet ik dan dat er naast mijn eigen leven, mijn eigen dagelijkse bezigheden, dat er op datzelfde moment ook vele kinderen ziek zijn, en niet meer weten dat er ook leuke tijden kunnen zijn, en dat je ook kan lachen en je verbazen en …
Gelukkig treed ik regelmatig op voor Magic Care en wordt ik weer een beetje kind. Magic Care laat mij beseffen hoeveel er tegelijkertijd ook nog bestaat, naast mijn eigen grote-mensen leven.
En wat een voorrecht dat ik dan degene mag zijn die een kind toch weer even een leuke tijd mag geven, toch weer even kan laten lachen en verbazen en …

Gerard du Buf