Sponsornieuws

Januari 2021

              

Door de corona-pandemie gaan de goochelaars van Magic Care online verder met hun vrijwilligerswerk. Soroptimist International Club Leiden heeft een bedrag van € 1500,00 ingezameld om professionele goochel pop-up studio’s in te richten.

Februari 2021

Voogd & Voogd Verzekeringen  ondersteunt het mooie werk van Stichting Magic Care en schenkt het mooie bedrag van € 2500,00 om kwetsbare kinderen in de tijd van Corona extra ondersteuning te bieden.

Juli 2021

   

De premium Magic Store bestond op 8 juli 2021 één jaar en heeft voor onze stichting een veiling gehouden met een prachtige opbrengst van € 1001,00!       

September 2021

Om kwetsbare kinderen te versterken met behulp van magie heeft het Ondersteuningsfonds maar liefst € 1000,00 geschonken aan onze stichting Magic Care. Met dit geld kunnen we een groot aantal magische goochelboxjes realiseren.

Zodra de situatie het weer toelaat en de grenzen weer open zijn, komt er een speciale tak van Magic Care werken in een ziekenhuis in Sacramento (Amerika). Verzekeringskantoor vdkassurantiën heeft voor dit doel een bestemmingsdonatie van € 2500,00 geschonken.

Oktober 2021

Het mooie bedrag van € 500,00 is gedoneerd door de Computerplusclub. Hiermee kunnen we een flink aantal kinderen afleiden van hun moeilijke situatie.

(bedrag gesponsord vòòr 2021, maar dit is wel een belangrijke sponsor)

Fonds Kind en Handicap sponsort al een aantal jaren de goocheltrucjes voor de patiëntjes die de goochelaars in maar liefst zeven Nederlandse ziekenhuizen maandelijks bezoeken.

 

Rotaryclub Arnhem IJssel ondersteunt onze stichting al jaren en organiseert met regelmaat grote events om onze stichting te ondersteunen.

 

Altijd op zoek naar sponsoren

Stichting magic care is op zoek naar sponsors om de magische activiteiten financieel te ondersteunen.

Dat kan direct, door geld over te maken, door u op te geven als sponsor (u krijgt dan een eigen vermelding op deze site)
of door vriend te worden van Magic Care. Daarbij maken we onderscheid tussen bronzen, zilveren en gouden vrienden.