Hjalmar Snoep

Tekenfilmmaker

Animatiemaker, spellen programmeur (vroeger voor sinterklaasjournaal, donald duck en sesamstraat., voice over artiest, ach eigenlijk gewoon kunstenaar.. Supernerd.

Hoe Rosa de paarse eenhoorn, haar beentje terugkreeg
Ondersteuning via tekenfilm: Hoe Rosa de paarse eenhoorn, haar beentje terugkreeg, voor mijn nichtje, dat aan haar heup werd geopereerd.

Site: www.snoep.at
Telefoon: 06 – 13394097
Verjaardag: 12-11-1972
E-mail: hjalmar.snoep@magiccare.nl
Social Media: linked in

Hjalmar over Magic Care

Mijn eigen ding

Ik ben ECHT niet goed in goochelen, wat ze ook zeggen bij Magic Care.. maar ik heb het gedaan, ook in de ziekenhuizen. Met klotsende oksels en zweet in de schoenen.. Ik heb (mede daardoor) het grootste respect voor onze goochelaars, die dat keer op keer doen. Los van het goochelwerk (dat ik dus niet kan en wat 99% van mijn zenuwen veroorzaakte) is het zwaar om kinderen in nood te zien. Natuurlijk kom je hen verblijden en het is mooi dat je wat kan brengen, maar het is heel moeilijk om niet mee naar huis te nemen wat je ziet. En je ziet vaak wel 6 of 7 kinderen op een dag, sommigen zie je niks aan, maar bij anderen is het leed wel te lezen van het gezicht.
Affijn, vooral vanwege de kwaliteit van mijn goochelwerk (dat kon ik deze kinderen niet aandoen) heb ik gekozen op een andere manier Magic Care te steunen. Door de site te maken, een optische illusie voor in het doosje, wat dan ook. Als ik maar kan bijdragen.
Magic Care is voor mij het enige goede doel.. Het is zeer direct.. 100% vrijwilligers, allemaal mooie mensen. Hier blijft er niks aan de strijkstok hangen. Dit heeft zin.

Hjalmar Snoep