Math van Ree

Goochelaar Entertainer met passie

Hilarische lachsalvo's met Math van Ree.
Hilarische lachsalvo’s met Math van Ree.

Het geeft me voldoening om hilarische lachsalvo’s te creëren in mijn show.


Site: www.magicmath.nl
Telefoon: 06 – 20832936
Verjaardag: 5 augustus 1952
E-mail: info@magicmath.nl

Math over Magic Care

Als kindergoochelaar met een normale voorstelling , is interactie en improvisatie, voor mij heel normaal. Het geeft me voldoening om met hilarische lachsaldo’s, te creëren in mijn show.
Voor Magic Care is het voor mij en de kinderen aftasten. We willen kwetsbare kinderen meer zelfvertrouwen geven, door extra goed te luistern en te kijken naar het kind. Door het geven van vertrouwen om een simpel truckje een grote impact te laten geven. Ik wil op de schaduwkant van hun gezicht een zonnestraal laten schijnen.
Mijn mooiste ervaring was in 2018 waarbij een kind met ernstige beperkingen een spontane glimlach kreeg toen ik de magische goochelstok gaf en moeder en vader uit vreugde mij omhelsden .
Wat ik heb geleerd is dat je veel dankbaarheid en blijdschap krijgt van deze kinderen. Het belangrijkste is om hun iets te geven van liefde, vertrouwen en respect. Deze boodschap wil ik graag goed neerzetten .
Tijdens de coronaperiode kreeg ik een persoonlijke kaart van Villa Pardoes, waarin stond : beste Math we missen jou heel erg en hopen dat alles snel weer goed komt. Uiteraard moest ik ook effe een traantje laten , en hoop snel weer aan de slag te gaan bij Villa Pardoes,
Mijn allergrootste wens was, toen ik nog geen goochelaar was, ik vaak droomde dat ik later in de verpleging wilde gaan en mensen beter maken en gelukkig maken.
Door Magic Care kan ik dat nu toch een beetje waar maken en daar ben ik Magic Care erg dankbaar voor.
Nu kan ik voor deze kinderen echt iets betekenen.

Math van Ree