Project Polen

Klik hier om een filmpje te bekijken.

Iedereen heeft wel de verschrikkelijke beelden van de oorlog in de Oekraïne gezien. Als gevolg van deze oorlog, bevinden zich heel veel gevluchte Oekraïense kinderen in Polen. De kinderen dragen de littekens van hun ervaringen en het trauma van de oorlog met zich mee en hebben behoefte aan veiligheid, hoop en positiviteit.

Daarom hebben Igor en Charly, twee gepassioneerde Nederlandse goochelaars van stichting Magic Care, besloten om in september naar Polen te gaan. Zij gaan daar, in samenwerking met vluchtelingenorganisaties, een glimlach op het gezicht van honderden kinderen toveren en een moment van afleiding, door het tonen van professionele goochelshows.

Gedurende de periode van 3 tot en met 8 september zullen zij hun meest verbazingwekkende trucs voor deze kinderen uitvoeren. Zij zullen de verbeelding van deze kinderen prikkelen en hen een onvergetelijke ervaring bezorgen. Het doel is om hen even te laten ontsnappen aan de harde realiteit en hen te laten genieten van een moment vol plezier en positiviteit.

Na het magisch entertainment krijgen de kinderen een goochelworkshop en een eigen goocheldoosje. De pedagogische sterk opgebouwde goochellessen zetten de kinderen in hun kracht, hierdoor werkt de magische interventie door. De kinderen kunnen immers daarna hun kunsten aan hun omgeving laten zien, wat bijdraagt aan een sterker gevoel van eigenwaarde.

Om dit mogelijk te maken hebben wij uw hulp nodig. U kunt dit project ondersteunen met uw bijdrage in de kosten. Met uw donatie worden de reis- en verblijfkosten, transportkosten en de in het Oekraïens vertaalde goocheldoosjes voor de kinderen betaald. Zo laat u hun voelen dat ze er niet alleen voor staan.

Doneer daarom nu! Alleen met uw hulp kunnen we de Oekraïense kinderen een onvergetelijke ervaring geven.

Klik hier of op onderstaande button om direct bij te dragen aan dit betoverende project.

Hartelijk dank voor uw steun en we houden u uiteraard op de hoogte.

 

Een impressie van een optreden

Klik hier of op de afbeelding om het filmpje te bekijken.

De goochelaars van Magic Care treden op voor de vluchtelingenkinderen uit Oekraïne en brengen zo wat kleur in hun leven.